čtvrtek 27. prosince 2018

Transport na zakázku vyrobeného nového celoročního mobilheimu

Transport na zakázku vyrobeného nového celoročního mobilheimu ke svým majitelům. Finální fasáda bude na mobilní dům natažená na jaře. Více informací o mobilheimech naleznete na http://www.mobilnidum.eu. Mobilheimy, které máme skladem, naleznete na http://www.mobilnidum.eu/aktualni-nabidka/





3 komentáře:

  1. Zdravím, tento mobilní dům vypadá opravdu zajímavě. Jeden takový si pořídil i můj kolega z práce, který je sám trochu kutil, takže se rozhodl si většinu věcí v domě i kolem něj udělat sám. Sice je to hodně práce, ale důležitější je pro něj pocit, že se na jeho stavbě alespoň trochu podílel a může ho tak považovat za svoje dílo.

    OdpovědětVymazat
  2. 3 piece Stainless steel model 3 x 3 stainless steel - Taoji India
    Stainless Steel models 3 의정부 출장샵 x 3 서울특별 출장마사지 stainless steel - Taoji India - 세종특별자치 출장샵 The best quality plastic titanium wire model 3 x 3 stainless steel 경기도 출장안마 from Taoji India, 1 review, 1 comment.

    OdpovědětVymazat
  3. Když manžel poprvé přišel domů s tím, že bychom si kvůli vysokým cenám měli pořídit maringotku, hned jsem ho vyhodila z baráku co si to dovoluje. Ale když jsem pak uviděla celoroční mobilní domy, tak mě to trošku naplnilo pocitem štěstí. Jedná se totiž o super alternativu, kterou jsem si chtěla vyzkoušet. A opravdu je to super.

    OdpovědětVymazat