pátek 22. února 2019

A máme tu další celoroční mobilní dům, který je připravený na cestu

A máme tu další celoroční mobilní dům, který je připravený na cestu ke svému majiteli. Finální fasáda na mobilním domě bude natažena na pozemku po jeho usazení. Více informací o našich mobilních domech naleznete na http://www.mobilnidum.eu #mobilheimy #mobilni_dum #mobilni_domy #mobilheim #mobilnidum #mobilnidomy #mobilehome #mobilheime


3 komentáře:

  1. Pěkný mobilheim. To je klasická fasáda nebo z čeho to je? Já přemýšlím o něčem takovém jako taková mobilní dílna pro servis šroubových kompresorů. Vím, že to nemusí být nutně mobilní a dokonce bych se bez toho i obešel. Ale nikde jinde jsem se nesešel s podobnou technologií jako právě u mobilheimů, tak to nejspíš bude takový fajn bonus. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Velice podobný mobilní dům jsme si nedávno koupili a rádi bychom v něm právě zůstávali celoročně. Nechali jsme si ho postavit na naší zahradě. Našli jsme tam pro něj úplně ideální místo. Teď nás čeká stěhování věcí. Na to si ale asi vezmeme nějakou firmu. Dívala jsem se a například tato nevypadá vůbec špatně.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě by hrozně zajímalo jak je to u takových mobilních domů s hromosvody. Musí je mít nebo se u nich musí vypracovat nějaké speciální projekty hromosvodů? Právě nad pořízením celoročního mobilního domu dost uvažuji a toto je jedna z věcí, která by mě zajímala. Dokázal by mi na to někdo odpovědět? Díky moc. :)

    OdpovědětVymazat