pátek 29. března 2019

Další kompletně na zakázku vyrobený dřevěný celoroční mobilheim, který je připravený na cestu ke svému majiteli



Další kompletně na zakázku vyrobený dřevěný celoroční mobilheim, který je připravený na cestu ke svému majiteli. Více informací jak stavíme mobilheimy naleznete na http://www.mobilnidum.eu. #mobilheimy #mobilni_dum #mobilni_domy #mobilheim #mobilnidum #mobilnidomy #mobilehome





5 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Kolik to tak stojí, takový mobilheim? Řešíme teď to, že bychom zainvestovali do pozemku a postavili tam právě tohle. :) Zatím máme teda jen ten pozemek, ale spíme na něm pod stanem, když tam trávíme čas. :) Takhle bychom si z mobilheimu udělali takovou provizorní chatku. Co myslíte, má to smysl nebo je to blbost?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hloupost to určitě není. My máme na zahradě v plánu něco podobného. Před časem jsme si koupili zahradu a v podstatě tam není kde přebývat, je tam jen taková rozpadlá chatka. Letos už se to nestihne, ale příští rok bychom místo ní rádi pořídili mobilheim (ten, co máme vybraný stojí kolem 400 tisíc) a úplně ideálně bychom si vedle něj ještě rádi nechali udělat bazén Na ten se těším obzvlášť, vždycky jsem si ho přála mít.

      Vymazat

  3. Zdravím, stále nechápu, jak je možné takový dům převést během jediného dne. Jen si nejsem jistý, kolik to může všechno stát. l když se říká, že jsou mobilní domy levnější, myslím, že se to nakonec stejně trochu prodraží. Například nábytek není zrovna nejlevnější záležitost, přičemž je potřeba počítat i s desítkami dalších položek.

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné, dokážu si to představit někde na na pěkném pozemku, kde nic není a můžete tam jezdit někam jako na chatu. K tomu si vykopat třeba zahradní jezírko na zpestření a za mě značka ideál. Dát si ven židličku na rybaření, otevřít si lahváče a krásná dovolená.

    OdpovědětVymazat