pátek 3. května 2019

Dnešní přeprava sezonního mobilheimu na Hněvkovickou přehradu

Dnešní přeprava sezonního mobilheimu na Hněvkovickou přehradu. Více informací o mobilheimech naleznete na http://www.mobilnidum.eu. Mobilheimy, které máme skladem, naleznete na http://www.mobilnidum.eu/aktualni-nabidka/ #mobilheimy #mobilni_dum #mobilni_domy #mobilheim #mobilnidum #mobilnidomy #mobilehome



7 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Hodně by mě zajímalo, jestli se do takových domů kupuje klasické těsnění do oken nebo vyžadují nějaké speciální přípravky? :) Přemýšlel jsem o pořízení mobilheimu na zahradu jako takovou chatku, ale rád bych ho vyřešil jako pasivní bydlení, tak mě to zajímá. Děkuji vám moc za vaši odpověď. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, tak takovýhle mobilní domeček bych brala, ten vypadá fakt naprosto skvěle! My si s manželem chceme také jeden pořídit, když už děti bydlí ve svém. Dohodli jsme se tedy, že si dáme letos k Vánocům jen nějaké maličkosti, jako třeba spodní prádlo a nějaké to zimní vybavení a našetříme na náš domeček na kolečkách! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. My jsme teď potřebovali dokonce pomoct při stavbě jednoho pokoje i od profesionálního https://www.prazskyzamecnik.cz/ zámečnictví. No opravdu jsme potřebovali, aby nám přijel někdo poradit. Budeme totiž v tom nově zrekonstruovaném bytě na Karlíně chtít i parkovací prostor v obývacím pokoji, a tak chceme mít bezpečné řešení.

    OdpovědětVymazat
  7. Při koupi mobilního domu mi pomohla hypotéka, kterou jsem si vyřídila v mé bance, kde mi nabídli výborné podmínky. Měla jsem pozemek, na kterém se nesmí stavět, a tak mobilní dům byl jediné řešení, jak bydlet na svém pozemku. Platím měsíčně splátky nižší, nežli bych platila někde nájem v bytě.

    OdpovědětVymazat