úterý 9. dubna 2019

Další přeprava celoročně zatepleného mobilheimu

Další přeprava celoročně zatepleného mobilheimu ve dřevěném provedení ke svým majitelům. Více informací mobilní domech na http://www.mobilnidum.eu. Další fotografie z našich akcí s mobilheimy naleznete na http://www.mobilnidum.eu/ukazka-akce-fota. #mobilheimy #mobilni_dum #mobilni_domy #mobilheim #mobilnidum #mobilnidomy #mobilehome


  
 

5 komentářů:

  1. V něčem podobném jsem bydlel, když jsem byl pracovně na rok v Polsku. Tam je to poměrně populární jako levné přechodné bydlení. Byl jsem docela překvapený, že je v tom i v zimě ve větších mrazech teplo a útulno. Přemýšlel jsem i nad tím, že si to postavím doma, až se vrátím do Čech. Zatím mi ale práce v Poznani docela vyhovuje a svědčí, tak se určitě vrátit nehodlám. Naopak si myslím, že frázi "praca Poznań" hledá stále více Čechů. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já třeba mobilním domům velmi fandím. Líbí se mi hlavně kvůli tomu, že to je takový udržitelný způsob bydlení. Právě o udržitelnost a ekologii se teď dost zajímám a snažím se to vnést i do své firmy. Tam se mi tyto myšlenky už i dokonce daří implementovat. Teď jsem například podával roční hlášení o produkci odpadů za rok 2021 a oproti předchozímu roku jsme vyprodukovali podstatně méně odpadu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím, taková přeprava domu musí být určitě náročná. Mě by zajímalo, kolik jeho převoz stojí. Mobilní bydlení je často považováno za levné, ale také je třeba myslet i na všechny náklady kolem. Sice máte dům, ale je potřeba i nábytek a elektronika. My jsme při zařizování domu nakoupili nábytek zde: https://www.livli.sk/. A nebyla to zrovna levná investice.

    OdpovědětVymazat
  4. S manželem jsme si pořídili nedávno mobilní dům a postavili jsme si ho na pozemek, který je blízko vody. Velkým problémem se stala koupelna, ve které se nám objevila plíseň na jedné zdi. Naštěstí jsme na internetu našli stránky, které nabízejí přípravky proti plísni a našli jsme ten pravý, který s ní pomohl.

    OdpovědětVymazat