pondělí 13. května 2019

Další celoroční mobilheim ve dřevěném provedení

Další celoroční mobilheim ve dřevěném provedení, který je připravený na cestu ke svým majitelům. Více informací o našich mobilních domech naleznete na http://www.mobilnidum.eu #mobilheim #mobilnidomy #mobilheimy #mobilni_domy #mobilnidum #mobilni_dum #mobilehome #mobilheime



13 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, tak mě teď napadá... Existují i mobilní domy na elektřinu? Protože kdyby existovali, šla bych do toho! Mám totiž elektromobil a koupila jsem si domácí stojan na nabíjení elektromobilu , tak bych si tam občas píchla i tento domeček! To by byla naprostá paráda! <3 :D

    OdpovědětVymazat
  4. dobrý den, jak máte u mobilních domů vyřešeny ploty? máte vůbec nějaké třeba jednoduché, když se defakto pořád stěhujete? chceme si také pořídit mobilní dům, ale přemýšlíme, jestli by se nám nehodily nějaké plotové dílce 3D, které bychom si mohli dávat okolo. vždycky bychom to chtěli ,, zapíchnout" někde na půl roku nebo i na rok, a to se podle mě vyplatí mít aspoň jednoduché oplocení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, moc děkuji za váš blog. V tomto případě by mě zajímalo, jak jsou řešeny obývací pokoje. Konkrétně mi jde o to, jak moc jsou prostorné a zda je v nich možné použít stejné materiály, jako v běžných místnostech. Již delší dobu přemýšlím nad koupí mobilního domu, ale stále si nejsem jistý.

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den, moc děkuji za zajímavý článek. Moji přátele také bydlí v mobilním domě a mohu potvrdit, že se nějak zvlášť neliší od běžného domu, na který jsem byl celý život zvyklí. Většinu místností se jim podařilo vybavit opravdu moderně, a to včetně dětského pokoje , kde mají děti dostatek soukromí a mohou se tam vyřádit.

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím, o mobilní domy se zajímám již delší dobu a přemýšlel jsem i nad jeho pořízením. Manželka sice nejdříve moc nesouhlasila, ale po nějaké době přišla i ona tomuto nápadu na chuť. Jeho převoz mi však přijde poměrně náročný a nákladný. Hlavně by mě ale zajímalo, jakou kotvící techniku běžně používáte.

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den, to je naprosto super! Já bych si jednou přála také pořídit nějaký pěkný mobilní domek. Ale to musíme ještě pořádně šetřit, protože to není vůbec jednoduché. Už jsme měli docela našetřeno, ale nakonec jsme museli vyměnit naše posuvné dveře a okna v našem bytě, takže se nám úspory zase o něco ztenčily.

    OdpovědětVymazat
  9. V mobilním domu bydlí má kamarádka, která mě přesvědčila o tom, že se opravdu jedná o plnohodnotné bydlení. Neexistují téměř žádné rozdíly a mohou si sami rozhodovat o tom, jak interiér upraví. Nedávno například objednali realizaci krbové obestavby, která by ani v mobilním domě neměla být žádný problém a vše by mělo jít jako po drátkách.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak takový mobilní dům bych si dokázal úplně v klidu představit na celoroční používání na pozemku, který jsme s manželkou v loni koupili hned kousek za Prahou :-) Navíc věřím, že bychom interiér dokázali skvěle sladit do nám velice oblíbených starožitností a mohlo by to vypadat parádně :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Už delší dobu přemýšlím nad celoročním mobilním domem, ale stále si nejsem jistý, jestli je to dobrý nápad. Spíš mi jde o ty náklady kolem, se kterými se musí prostě počítat. Aktuálně dáváme do pořádku zahradu u mého bratra a mohu říct, že bych nechtěl být v jeho kůži. Zavlažovací systém nebyl zrovna nejlevnější a další úpravy půjdou taky vysoko.

    OdpovědětVymazat
  12. Kamarádka mi už dlouho říká, že mobilní dům není zas tak špatná volba. Bydlí tam se svými třemi dětmi a manželem již tři roky a zatím nepřišla ani s jednou nevýhodou. Pomalu tedy přemýšlím nad tím, že si ho pořídím také. Slyšela jsem, že se do nich dají namontovat i designové krby, což bych uvítala. O pořádném krbu sním léta.

    OdpovědětVymazat
  13. Mobilní domy jsou za mě super alternativou k levnému bydlení. Sice je to na začátku trochu bojovka, ale když se člověk snaží, dá se to zvládnout. Nám například pár týdnu netekla zrovna nejlepší voda, takže jsme ji museli filtrovat. Nakoupili jsme tedy filtrační konvice a museli jsme poctivě vše filtrovat.

    OdpovědětVymazat