pátek 22. prosince 2023


Další náš nový celoroční mobilheim, vyrobený dle přání zákazníka, čeká na přepravu. Majitel si bude po usazení prodlužovat střechu. Více informací o našich mobilheimech naleznete na https://www.mobilnidum.eu/. #mobilheimy #mobilni_dum #mobilni_domy #mobilheim

6 komentářů:

  1. Dobrý den, nedávno jsme s manželem udělali životní rozhodnutí a koupili menší pozemek, na který bychom do budoucna rádi pořídili mobilní dům. Chtěli bychom se do něj výhledově přestěhovat natrvalo, nejdřív ale asi zkusíme letní provoz. Chtěla jsem se zeptat jak je to s markýzami, museli bychom pořídit samostatně stojící nebo je možné nainstalovat markýzy výklopné? Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem moc ráda za to jak jsme to vyřešili s bydlením a se zahradou. Od vás ten mobilní dům skutečně dává smysl. A ještě nám k tomu zbyly peníze a za nějaké ušetřené a pořídí geotextílie. Už jste také přemýšleli o tom že byste něco pěstovali na zahrádce?

    OdpovědětVymazat
  3. V našem rodinném domě s prarodiči a dvěma malými dětmi je bezpečnost na prvním místě. S omezeným rozpočtem je výběr vhodných pomůcek výzvou. Objednala jsem dětské zábrany, které jsou cenově dostupné a snadno se instalují, což je pro mě ideální. A snad ani půjčka nebude potřeba

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, podle mě je mobilní dům bezvadný řešení. V mobilním domě se nám bydlí moc dobře, ale nedávno jsme řešili opravu žaluzií. Koupila jsem náhradní díly na žaluzie do oken a manžel je během chvilky opravil. Konečně si můžeme zase zatemňovat podle potřeby. Pozemek kolem domu je dost velký, a tak jsem se rozhodla, že budu pěstovat zeleninu a vysadím živý plot.

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, rozumím, že bezpečnost vaší rodiny je na prvním místě. Takže s vaším omezeným rozpočtem hledáte vhodná řešení. Dětské zábrany jsou nejlepším způsobem, jak zajistit bezpečnost malých dětí v domě, a to bez nutnosti výrazně zatížit rodinný rozpočet. My jsme si je pořídili ke krbovým kamnům, aby se k nim nedostala naše dcera a nepopálila se. Nedávno jsme si koupili nerezové komíny a začali vytápět dům dřevem, se kterým šetříme za energie.

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím si že do takového nově postaveného domečku by se hodilo nějaké doplnění, ne? Co říkáte na takové dřevěné dekorace, už jste se na to stihli podívat a nebo ještě tápete mezi tím jak vlastně nějak zvelebit váš byt a nebo domeček, ostatní.

    OdpovědětVymazat