pátek 12. dubna 2024

Mobilheim celoroční na cestě ke svým majitelům

Mobilheim celoroční na cestě ke svým majitelům. Více našich realizací naleznete na https://www.mobilnidum.eu/mobilheim-nase-realizace/. Více informací o našich mobilheimech naleznete na https://www.mobilnidum.eu/ #mobilheimy#mobilni_dum #mobilni_domy #mobilheim#mobilnidum #mobilnidomy #mobilehome








2 komentáře:

  1. My bydlíme v mobilhomu už několik let a mohu s radostí říci, že to byla perfektní volba. Jeho cesta k nám byla sice komplikovaná, ale když konečně dorazil, tak jsme byli nadšení. Loni manžel k němu ještě přistavěl přístřešek pro naše auto. Pod ním ho parkujeme, ale taky ho manžel opravuje. Nedávno využil na stránkách https://www.intercars.cz/ vyhledávání dílů podle VIN, kterému hodně pomohly.

    OdpovědětVymazat
  2. Mobilní domy mě vždycky fascinovaly, a tak jsme se s manželem rozhodli si jeden pořídit. Perfektně se v něm bydlí a nedávno manžel ještě koupil krbová kamna, se kterými jsou chladné večery o něco romantičtější. Nejdříve jsme ho chtěli používat jen jako chatu, ale nakonec nás okouzlil natolik, že jsme zůstali na stálo.

    OdpovědětVymazat