sobota 14. května 2022

 Skladem nový mobilheim 4kk. Více informací naleznete na www.mobilnidum.eu. #mobilheimy #mobilni_dum #mobilni_domy #mobilheim #mobilnidum #mobilnidomy #mobilehome


5 komentářů:

  1. S manželem jsme si chtěli pořídit malou chatu, abychom měli kam jezdit na víkendy a odpočinout si od města. Bohužel žádná nebyla na prodej, a tak manžel koupil malý pozemek a nechal tam dovézt mobilní dům, a tak máme kam jezdit. V pátek se sbalíme a jedeme se na celý týden zrelaxovat, když dojedeme dáme vodu do filtrační konvice a uvaříme si také kávu.

    OdpovědětVymazat
  2. To už je pěkná velikost, v tom už si dokážu představit bydlet, jen by mě zajímalo, jestli je možné do takového mobilheimu dát designový krb? Určitě by to interiér ozvláštnilo a zároveň je to dobrý zdroj topení, což je velké plus.. Škoda, že teď ceny nemovitostí šly tak nahoru, takový mobilní domeček mi přijde jako zajímavé řešení bydlení.

    OdpovědětVymazat
  3. Nejprve jsem přemýšlela nad tím, že s manželem také zainvestujeme do mobilního domu, ale nakonec nám realitní kancelář našla zděný domeček, který jsme už několik let hledali. Nakonec jsme dali tedy přednost jemu, ale prozatím zvažujeme mobilní dům jako investici na stáří, kde bychom mohli s manželem strávit důchod.

    OdpovědětVymazat
  4. S manželem jsme si koupili malý pozemek a chtěli jsme si na něm postavit chatu kam bychom mohli jezdit na víkendy. Začali jsme shánět všechna povolení, abychom mohli začít stavět, ale pokaždé manželovi na úřadě řekli, že něco chybí, a tak raději koupil mobilní dům, který dovezli do pár dní. Byl celý zařízený jen jsme museli investovat do komínové sestavy, aby se mohlo v zimě topit.

    OdpovědětVymazat
  5. Poslední dobou je velice moderní kupovat si celoroční mobilní domy, a tak jsme neodolali ani my s manželem. Jeden jsme si pořídili na náš pozemek, na kterém jsme si chtěli postavit chatu, abychom měli kam jezdit odpočinout od města, ve kterém máme byt. Nakonec jsme se do našeho mobilního domu přestěhovali během pandemie coronaviru, jelikož oba pracujeme na home office.

    OdpovědětVymazat