úterý 2. srpna 2022

Nový celoroční mobilheim vyrobený dle přání zákazníka. Více informací o našich mobilheimech naleznete na https://www.mobilnidum.eu/. #mobilheimy #mobilni_dum #mobilni_domy #mobilheim #mobilnidum #mobilnidomy #mobilehome


 

3 komentáře:

  1. Myslíte si, že by bylo možné aby v takových prostorech proběhla třeba i montáž krbových kamen a nebo to je úplně mimo mísu? Víte, chtěla bych ušetřit peníze, no zároveń jsou krbová kamna pro mne od dětství silnou motivací proto si postavit vlastní domeček.

    OdpovědětVymazat
  2. Můj kamarád vlastní mobilní dům a má v něm krbová kamna jako v normálním domě. Je to možná překvapivé, ale je to úplně normální dům s veškerým vybavením jako máte i vy doma. Nedávno jsem mu pomáhala vybírat vanu do koupelny, a tak jsem mu doporučila internetové stránky se slevovými kupóny na vybavení do koupelen.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si pořídila mobilní dům před dvěma lety a v něm byla již krbová kamna s výměníkem. Topím v nich celou topnou sezonu a jsem s nimi velice spokojená. Proto pokud mohu za sebe doporučit, určitě zvažte tento typ vytápění, jelikož je v celém domě teplo, a ještě je to romantické.

    OdpovědětVymazat