pátek 2. prosince 2022

Poslední letošní přeprava nového celoročního mobilheimu ke svému majiteli. Více našich realizací naleznete na https://www.mobilnidum.eu/mobilheim-nase-realizace/. Více informací o našich mobilheimech naleznete na https://www.mobilnidum.eu/ #mobilheimy #mobilni_dum #mobilni_domy #mobilheim #mobilnidum #mobilnidomy #mobilehome


 

8 komentářů:

  1. Myslíte si že když byste investovali peníze třeba do akcií a nebo dnes již přes oblíbené krypto směnárny, tak byste si časem nenašetřili peníze na něco lepšího než jsou mobilheimy? Víte, překvapuje mě totiž kolik lidí chce na tom bydlení ušetřit..

    OdpovědětVymazat
  2. Koukala jsem se na ty vaše domy a musím říct že to vypadá opravdu dobře. Byli jsme si prohlédnout ta plastová okna která montujete a vypadá to kvalitně. Ještě abyste tak dali nějakou slevu, protože půl milionu opravdu nemáme jen tak na rozhazování.

    OdpovědětVymazat
  3. Měla bych na vás dotaz prosím pěkně takto před Vánocemi. Manžel si koupil jeden ten váš mobilheim a teď řeší jestli se tam nějak nedají nainstalovat profesionálně i kachlová kamna. Protože přece jenom ono je v tom někdy velká zima a přímotop zásadně používat nechceme.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jsme se nakonec s manželem rozhodli že si ten mobilheim od vás pořižovat nebudeme. Počkáme ještě než klesnou nějaké ceny nemovitostí, pak pořídíme plastové jezírko a k tomu vybereme nějaký starší baráček na vesnici. Moc se těšíme až budeme zase žít podle našich představ. Ty poslední dva roky to moc nešlo.

    OdpovědětVymazat
  5. Nedávno jsme s manželem byli na návštěvě u známého, který vlastní mobilní dům. Nikdy bych nevěřila, že je možné, aby vypadal uvnitř jako normální dům. Manžel ihned začal přemýšlet o koupi podobného, ale teď si nemůžeme dovolit takto velikou investici. Zatím jsme si tedy pořídili alespoň nové zahradní židle na naši zahradu, kde rádi relaxujeme po práci.

    OdpovědětVymazat
  6. Můj kamarád si pořídil mobilní dům již před několika lety a je z toho stylu bydlení nadšený. Nedávno jsme ho s manželem navštívili a byli jsme velice překvapení, jak vypadá interiér. Pokud bych nevěděla, že je to mobilní dům, uvnitř bych nepoznala rozdíl od normálního domu. Dokonce tam má všechny domácí spotřebiče i klimatizaci.

    OdpovědětVymazat
  7. Moji rodiče si pořídili mobilní dům asi před pěti lety a využívají ho na víkendy jako chatu. Nedávno se tatínek rozhodl vyměnit těsnění oken a dveří, jelikož to bylo již po letech potřeba. Je velice šikovný a celoživotní kutil, takže si koupil vše potřebné a během několika dní byli okna i dveře jako nové.

    OdpovědětVymazat
  8. Pakliže si dáte tu práci a budete si hrát se zavlažováním , tak se vaše zahrada promění v opravdu nádherné prostředí. Já o tom vím své, vždyť jsem se tam hodně věcí naučila a díky tomu se stala také šťastným člověkem v životě.

    OdpovědětVymazat