úterý 8. února 2022


Přeprava nového celoročního dřevěného mobilheimu ke svému majiteli. Více našich realizací naleznete na https://www.mobilnidum.eu/mobilheimy-nase-realizace/. Více informací o našich mobilheimech naleznete na https://www.mobilnidum.eu/ #mobilheimy #mobilni_dum #mobilni_domy #mobilheim #mobilnidum #mobilnidomy #mobilehome

4 komentáře:

  1. Nikdy jsem si nedokázal představit, že by se mohl mobilní dům vyrovnat tomu klasickému. Nakonec jsem ale přišel na to, že při troše snahy se v něm dá udělat prakticky cokoliv. Nejvíce mě překvapilo především to, že je možné namontovat i designové krby, které bych v takovém stavení určitě nečekal.

    OdpovědětVymazat
  2. Kamarád má taky mobilní dům a je nadšený. Říkal jsem si, že bych to taky zkusil, ale zatím jsem se neodvážil. Pro mě je hlavní motivací cena. Zmíněný kamarád platil mnohem méně za novostavbu a ještě si hledal vlastní řemeslníky nebo malířství, takže ušetřil, když si mohl sám porovnávat ceny a volit, kdo na tom bude pracovat.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Můj kamarád si pořídil mobilní dům již před několika lety a stále si ho vylepšuje. Letos si před ním postavil malé posezení, kam si umístil zahradní lavice pro návštěvy. Jinak by u něj bylo málo místa k sezení, jelikož dříve měl jen pár starých židlí. Takhle se tam ale vejde celá rodina.

    OdpovědětVymazat